BESØK TIL BENGTSFORS DRAGSPELKLUBB`S 40- ÅRS JUBILEUM:

Lørdag 28. oktober 2017 var Fredrikstad trekkspillklubb (FTK) invitert til feiringen av Bengtsfors dk. 40 års -jubileumsfeiring. Arrangementet fant sted på Kanalgården, som var et stort forsamlingslokale i Bengtsfors. 

    
Utenom FTK var også Årjàng dk, Dals-Ed dk, Sàffle dk (se bilde til høyre), Bæljens venner fra Halden, invitert. Alle de her nevnte, samt Bengtsfors dk, deltok på konserten, med en halvtimes program hver. FTK valgte en litt annen type musikk enn gammeldans. Da orkesteret nylig hadde arrangert en hyggeaften med Vera Lynn-melodier som tema, spilte de følgende av Vera Lynn's melodier "Roses of Picardy", "The General`s fast asleep" og "Yours". I tillegg startet orkesteret med "Defilermarsj" og sluttet med marsjen "På skogstur", arrangert av FTK egen Åge Karlsen. Åge har også arrangert alle Vera Lynn-melodiene. 

Deretter ble det servert nydelig mat. Etter konserten var det fellesnummer, hvor samtlige trekkspillere deltok. Kl 20.00 var det duket for hjemreise til Norge, og alle var enige om at dette hadde vært en hyggelig lørdagskveld. 

(Jan-Ivar Aasen)