For å lagre strekkoden på din pc, høyreklikk på strekkoden og velg "lagre som". Trykk deretter LAGRE.

grasrot_logo_150.gif

Så langt har spillere bidratt med mange tusen kroner i klubbkassa til Fredrikstad Trekkspillklubb gjennom Grasrotandelen. Men klubben trenger flere støttespillere! Fem prosent av det du spiller for kan gå til trekkspillklubben i Fredrikstad. Og det er veldig enkelt!


 

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker.

Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine - Lotto, Tipping og Joker for eksempel - og samtidig gi noe mer til det laget eller den foreningen du selv ønsker å støtte. Dette er nå mulig via Grasrotandelen. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax). Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du trenger Norsk Tipping spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no.

Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede i dag, og du gjør det på en av følgende måter:

1. Hos Kommisjonær: Ta med deg strekkoden og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer.
2. SMS: GRASROTANDELEN 993324787 til 2020 (tjenesten er gratis).
3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no.
4. Norsk Tipping Mobilspill.

Skriv ut denne siden og ta med deg strekkoden til kommisjonæren for å støtte Fredrikstad Trekkspillklubb. Har du spillekort fra før, kan du sende en SMS til 2020 (gratis) og skrive GRASROTANDELEN 993324787.

Dermed vil fem prosent av det du spiller for gå til Fredrikstad Trekkspillklubb.

Organisasjonsnummer: 993324787grasrot_logo.gif

strekkode.png

 

 

 

 

 

 

32774993324787

 

Her er en oversikt over hvor mye våre støttespillere har bidratt med til Fredrikstad Trekkspillklubb. 

Takk for at du støtter oss via Grasrotandelen!