på Fredrikstad Trekkspillklubbs hyggeaften 26. april 2016.

Klubbens orkester åpnet kvelden og avsluttet med samspill med både Bjørnar Spydevold og Kari Stokke før pausen.  

Etter kaffepausen hvor det ble servert nydelige snitter og kaker ble det en minnerik underholdning av Bjørnar Spydevold og Kari Stokke, hvor også publikum fikk lov å delta på noen refreng.

Leder Jan Sandvik ønsket alle de omlag 100 fremmøtte velkommen og overlot deretter ordet til Paul-Arne Sørfjord som ledet publikum gjennom orkesterets avdeling med mye informasjon om musikken og dens tilblivelse.

Denne avdelingen ble avsluttet med at orkesteret akompagnerte Bjørnar Spydevold til "Båtær av gull".  Deretter spilte både Bjørnar Spydevold og Kari Stokke trekkspill sammen med orkesteret på "Innbjudan til Bohuslän" før det hele ble avrundet med "Fødselsdagsvalsen til Mona".

Etter et rikholdig kaffebord og hyggelig samvær ved bordene overtok Bjørnar Spydevold og Kari Stokke underholdningen.  Publikum fikk servert mange melodier av Evert Taube og Bjørnar serverte også et par Elvis-melodier som var omarbeidet av Joker og disse ble godt illustrert med klær og utstyr.

Bjørnar Spydevold trollbandt sitt publikum slik han også gjør på både kirkekonserter og revyer.  Bjørnar ga også publikum en smakebit på årets revy som skal spilles på Båthusteateret i sommer, og han fremførte også en monolog og melodi fra fjorårets revy.

Kvelden ble avsluttet med et ekstranummer før det ble avholdt trekning.