Hyggeaften tirsdag 23. februar 2016 var viet tema Tango.

Svært mange hadde funnet veien til klubbens hyggeaften denne kvelden og Alice Eriksen Holmen satte en spiss på klubbens fremførelse av bl.a. Tango for to og Paul Bjerkes Tango i Natten.

Seniordanserne fra Fredrikstad underholdt også med tangooppvisning.

Fredrikstad Trekkspillklubbs musikalske leder Paul-Arne Sørfjord ledet publikum gjennom kveldens musikalske program med artig informasjon om musikken og dens tilblivelse.  Nå vet vi bl.a. at tangoen først ble danset av kun mannlige dansere mens de ventet på gledespikene.  Tangoen er karakteristisk med sin ildfulle og impulsive egenart.  Orkesterets program viste spennvidden som finnes i tangoen, og de avsluttet med Libertango før det ble servert et flott smørbrød og kakebord.

Etter pausen underholdt en gruppe dansere fra Fredrikstad Seniordansere - også de med tango som tema.

Fredrikstad Trekkspillklubb har mange aktive grupper som alle har sitt særpreg.  Noen er rene notespillere, andre spiller uten noter og noen har fokus på allsang - variasjonene er mange.  Klubben har det siste året også forsøkt å ha samspill hvor alle grupper deltar, og dette ble avgjort en suksess på kveldens hyggeaften.  Kvelden ble avsluttet med et samspill av alle klubbens grupper - til glede for både utøvere og publikum.  Denne avdelingen var så populær at publikum krevde ekstranummer. 

Før de om lag 85 fremmøte kunne ønskes vel hjem ble det gjennomført loddtrekning.