Trekkfuglene fra Fredrikstad Trekkspillklubb skapte nok en gang god stemning med fengende trekkspillmusikk.

Tekst:  Anne-Mari Nøkleby  Foto:  Aage Johansen

I samarbeid med Lionsklubbene i Borg og Skjeberg og Borg Motorhistorisk Klubb ble det tirsdag 11. august 2015 arrangert tur for beboere på Borgen Sykehjem.  Etter biltur med staselige veteranbiler ble de servert nydelig mat og god musikk på Salt Restaurant.

Lions sin damegruppe startet dagen klokka 11.00 med servering av kaffe og nystekte vafler til beboere og sjåfører på Borgen sykehjem.  Så fikk beboerne anledning til å ta de mange staselige kjøretøyene nærmere i øyesyn før turen gikk til Salt Restaurant på Høysand.

Her ble de møtt av fengende trekkspilltoner og mange lot seg friste til å ta en svingom på dansegulvet.  Trekkfuglene serverte mange kjente og kjære melodier som fikk det til å rykke i dansefoten.

 

Men uten mat og drikke duger helten ikke - så det ble servert nydelig lapskaus med rørte tyttebær og flatbrød.

Etter maten fortsatte Trekkfuglene med litt allsang i tillegg til sitt øvrige repertoar som fortsatt trakk folk på dansegulvet.  Et meget vellykket arrangement ble avsluttet klokken 14.00 og beboere og betjening ble kjørt tilbake til Borgen sykehjem.  

Borg Motorhistorisk Klubb har gjennom flere år kjørt tur til Høysand med beboere på sykehjem i Sarpsborg, men nytt av året er samarbeidet med Lions i Borg og Skjeberg som har sponset turen med bespisning og musikk.