Trekkfuglene har nå samarbeidet med Borg Motorhistorisk Klubb og Lions i Skjeberg om en hyggetur for beboere på Haugvold sykehjem i Sarpsborg.

Borg Motorhistorisk Klubb har for tredje år på rad arrangert tur for beboere på sykehjemmet hvor klubben i år stilte med 16 veteranbiler.  Før avreise fra sykehjemmet ble det servert kaffe og vafler.  Turen gikk så via Borgen sykehjem til Høysand, hvor Lions i Skjeberg spanderte middag på alle - både beboere og sjåfører - på Salt Restaurant.  

Ved ankomst til restauranten ble gjestene møtt av glade trekkspilltoner fra Trekkfuglene.  Flere av beboerne kom dansende inn i spisesalen. Trekkfuglene underholdt fram til maten ble servert, og det var mange som lot seg lokke til dansegulvet etterhvert.  "Dette er som på Folkvang i gamledager" var en av kommentarene fra en meget takknemlig beboer.

Det ble en kjempestemning, hvor alle koset seg.  Trekkfuglene avsluttet med allsang og til slutt melodien "Ålefisker'n" som nok var kjent for de fleste. Dette ble en topp avslutning på semesteret for Trekkfuglene som samtidig ble engasjert til et tilsvarende arrangement for sykehjemmet Borgen i august.