Høyt og Lavt Swingteam fikk det til å rykke i dansefoten.

Om lag 90 personer ble underholdt av Fredrikstad Trekkspillklubb, gruppa Gladgjengen, men ikke minst Høyt og Lavt Swingteam. Som vanlig var det også et rikholdig kakebord.

Jan Sandvik ønsket velkommen til denne hyggeaften ved først å presentere våre gjester i Høyt og Lavt Swingteam for deretter å gi ordet til Paul-Arne Sørfjord.

Tekst:Jan-Ivar Aasen

 

Trekkspillklubben under ledelse av Paul-Arne Sørfjord åpnet ved å fremføre marsjen Searchlight Tattoo for deretter å spille det kjente stykke Poranek.

Så spilte orkesteret Vals til Hvaler av Arne Wahlstrøm og polkaen Englapolketten. Begge sistnevnte melodier er arrangert av klubbens medlem Åge Karlsen.

Åge Karlsen hadde også arrangert tangoen Blauer Himmel som klubben deretter fremførte. Neste på programmet var en gruppe fra trekkspillklubben som kaller seg Gladgjengen. De spilte melodiene:

 Blåklokker og Minnenes melodi med Karsten Karlsen som solist. Publikum  hadde fått utdelt tekst og var med å sang på den. Så spilte de følgende instrumentale

melodier: Lørdagsvalsen og Trønderbrura. Denne gruppa ledes av klubbens medlem Ulf Thorvaldsen. Denne gruppa har hatt stor framgang siden Ulf startet som leder. Det var som leder uttalte:

 Vi startet og sluttet på likt. Så ble det som vanlig satt fram et rikholdig kakebord hvor praten gikk javnt og trutt. Etter kaffepausen var det tur for å høre på Høyt og Lavt Swingteam.

 De hadde også en del allsanger på programmet som publikum fikk være med å synge på. Gruppa ledes av Lars Petter Westli og solist var Ann-Helen Lilleng som også ledet deres allsangmelodier.

 Publikum var med å sang på følgende kjente melodie:  Hva var vel livet uten deg, De Nære Ting, Du skal få en dag i mårå, Det hender så mangt på Hovedø  og Solskinn og sang. 

 De framførte også noen kjente svinglåter som All of mee, Villkatten og Det ska va gamle låtar. Det var  tydelig at publikum likte å høre på og som nevnt innledningsvis 

rykket det nok i enhver dansefot denne kelden. Dette er en populær gruppa som stadig spiller opp til dans og som også bidrar til divere allsangkvelder. Da trekningen var ferdig ca. kl. 22.00 kunne leder ønske alle vel hjem.