JULEHYGGEAFTEN 4. DESEMBER 2018 PÅ GRESSVIK RØDE KORS-HUS:
FTK leder, Jan-Ivar Aasen, ønsket alle velkommen og presenterte programmet for kvelden. Foruten klubborkesteret var det sang med Jan Sandvik, og underholdning av duoen Åge Karlsen og Yngvar Arntzen. Publikum hygget seg med musikk og et rikholdig kakebord.

Det var kun julemelodier som stod på klubborkesterets repertoar denne kvelden. Under ledelse av Paul Arne Sørfjord, ble det åpnet med den kjente melodien, "Hei, hå nå er det jul igjen. Deretter fulgte julesangene "Let it snow" og "Sleigh Ride", sistnevnte arrangert av Åge Karlsen. Så fulgte mange julesanger, bl.a. "Rocking Around The Christmas tree" ,"All I Want for Christmas" og avslutning med Ole Ivars-melodien "Julenissejenka". 
Som avslutning før kaffpausen, fremførte Jan Sandvik to sanger, akkompagnert på trekkspill av Åge Karlsen og Yngvar Arntzen (se bildet nedenfor), hvor publikum sang med.

Etter pausen var det duoen Åge og Yngvar sin tur. Åge uttalte innledningsvis at det passet bra å åpne med melodien "To eldre herrer", komponert av Terje Nilsen. Deretter fulgte bl.a. "Julvals" av Kalle Jularbo, "Kjærlighetsvisa" av Vidar Sandbeck, sistnevnte melodi var publikum med og sang refrenget. De to franske melodiene, "Pigalle" og "La Seine", hvor det ble lagt inn nydelige inprovisasjoner av Åge, falt godt i smak av publikum, som ga god applaus etterpå. De avsluttet med "White Christmas", hvor både norsk og svensk tekst ble benyttet på sangen.

(Leder og nestleder i FTK , Jan-Ivar og Solveig, er alltid tilstede og tar sin del av jobben med arrangementene.)

Så var det klart for loddtrekning og avslutning, og Jan-Ivar ønsket alle en riktig God Jul og vel hjem. Han opplyste at neste hyggeaften er planlagt til mars 2019, nærmere tidspunkt vil bli kunngjort senere.

(Foto og tekst: Jan-Ivar Aasen og Edgar Jensen)