HYGGEAFTEN 9. MAI 2017 PÅ GRESSVIK RØDE KORS-HUS:
Trekkspilltrioen Åge Karlsen, Einar Sandvik og Yngvar Arntzen, gjorde en utmerket opptreden med fantastisk trekkspillmusikk, som inspirerte publikum til høy og kraftig allsang. Ellers deltok klubbens orkester og gruppen Gladgjengen. 

 

På bildet ser vi trekkspilltrioen Åge, Einar og Yngvar, som gjorde en formidabel innsats. Trioen åpnet med en flott musettevals ved navn "La Seine". Deretter fremførte de svinglåten "Mest Av" som var komponert og arrangert av Åge Karlsen. Litt gammeldans ble det også. Først med to friske polkaer: "Rullebøren" og "Wiggen" og deretter reinlenderen "Grann Janne scottis". Åge Karlsen var også sangsolist på flere av melodiene som de framførte. Swing musikk er jo et varemerke hos Åge Karlsen. De spilte bl.a. den godt kjente "All of me" og "Bye, Bye black bird". Som avslutning spilte de "We meets again", som knyttes sterkt til Vera Lynn, som fylte 100 år, 20. mars iår. Publikum ble også inviteret til allsang, til bl.a. melodiene "Menuett i mai", "En gång jag seglar i hamn" og "No kjem ein vals".

  

På bildet ser vi orkesteret i klubben, som denne kvelden bestod av 15 personer. Klubborkesteret åpnet med å spille "Defilermarsj" som er en norsk parademarsj. Deretter fulgte et potpurri av Jules Sylvans mest kjente melodier, arrangert av Åge Karlsen. Som et vårlig tegn ble "Tulipaner fra Amsterdam" fremført. Vi fikk også høre bl.a. tangoene "La Cumparsita" og "Blauer Himmel".  Klubben avsluttet med Oscar Borgs marsj "Den norske Løve". Oscar Borg er kjent for å ha komponert en rekke feiende marsjer. 

På bildet ser vi noen fra gruppen Gladgjengen under ledelse av Yngvar Arntzen, og med Karsten Karlsen som sangsolist. Denne avdelingen ble åpnet med  "Innbjudan til Bohuslân". Deretter fulgte bl.a.  "Vâstkystens vals" og "Nordlandsnetter". 

På bildet ser vi kasserer Anne-Mari Nøkleby, som alltid gjør en stor innsats for klubben, og hun er alltid tilstede for å ta imot publikum og ivareta klubbens inntekter.

Leder Jan-Ivar Aasen minnet til slutt om klubbens neste arrangementer, som konsert i Kirkeparken tirsdag 6. juni og Trekkspillets Dag i sentrum lørdag 10.juni, og ønsket som avslutning, alle vel hjem. 45 musikkglade personer møtte opp denne kvelden.

 (Tekst og bilder: Jan-Ivar Aasen og Edgar Jensen)