Trekkspillets dag 2023 ble avviklet på Fiskebrygga i Fredrikstad i strålende vær. Grunnet pandemien og andre omstendigheter, var det tre år siden forrige gang Trekkspillets dag ble arrangert. Klubbens egne krefter sørget for lett sommerunderholdning i godværet. Hovedorkesteret startet med "Vi spiller opp" , en passadoble av Arnt Haugen. Denne melodien har blitt klubborkesterets kjenningsmelodi og er en feiende flott start på ulike programmer. Orkesteret spilte deretter kjente og ukjente melodier i ulike taktarter. Det ble valser, tangoer, marsjer og gammeldans som polka og reinlender. 

HovedorkeHsteret underholdt i strålende solskinn.

Etter orkesterets første økt, overtok gruppa Trekkfuglene. Trekkfuglene er en gruppe i Fredrikstad Trekkspillklubb og består delvis av musikere som også er med i orkesteret og en del som bare er med i Trekkfuglene. Gruppa har også full komp med bass, gitar og slagverk og leverte et program bestående av iørefallende melodier. 

Trekkfuglene bidro med lystige toner.

Publikum koste seg med trekkspillmusikk i sommerværet.

Orkesteret avsluttet Trekkspillets dag med en halvtimes variert program. På slike arrangementer er det ikke lagt opp til at publikum skal overvære hele konserten. Folk kommer  innom, blir en stund og rusler videre. Imidlertid observerte vi en del som fant det svært så hyggelig å overvære i alle fall mesteparten av arrangementet. Det er hyggelig for oss.  Fisketorget er et bra sted å arrangere Trekkspillets dag når været viser seg fra sin beste side så kanskje blir det nytt arrangement på samme sted neste år.