JUBILEUMSFEST I FREDRIKSTAD TREKKSPILLKLUBB LØRDAG 11.FEBRUAR 2017:

Fredrikstad Trekkspillklubb avholdt jubileumsfest 11. februar i anledning av klubbens 70-års-jubileum på Gressvik Røde Kors-hus. Det var totalt 54 medlemmer med partnere og innbudte gjester tilstede på festen. Det ble overrakt blomster til klubben, diverse gaver og diplomer til noen av klubbens medlemmer samt holdt mange taler i anledning jubileet. 

Det ble servert en nydelig 3-retters middag, levert fra "Torgets lille kjøkken" på Gressvik. Middagen bestod av en forrett bestående av gravet laks med sennepssaus, hovedretten var ytrefilet av hjort med tilbehør som ble servert 2 ganger og til slutt hjemmelaget karamellpudding med Cognac krem til dessert. Senere ble det servert kaker og kaffe.


På bildet ser vi alle gjestene til bords. Klubbens leder, Jan-Ivar Aasen holder velkomsttale, og i bakgrunnen til venstre sitter musikken,ViTo, som spilte taffelmusikk til maten og til bordsangene. Etterpå spilte musikken opp til dans fram til klokken 01.00 på natten.


Her ser vi klubbens nestleder, Solveig Andreassen, og kveldens toastmaster, Jan Sandvik, som underholdt gjestene underveis med morsomme vitser og fortellinger.


På bildet ser vi deler av "styrebordet" denne kvelden. 


Bildet viser 4 av klubbens medlemmer som fikk diplom for medlemsskap i klubben, Kari-Anne Martinsen (30 år),Jorid Ø. Halvorsen (50 år), Inger Hagberg (50 år) og Terje Iversen (20 år), sammen med klubbens leder, Jan-Ivar Aasen. 

 
På bildet ser vi Jan-Ivar Aasen med mottatt gave fra klubben, i anledning av at han ble æresmedlem i 2016. 


På bildet ser vi en del av middagsbordet hvor gjestene hygget seg til god mat og drikke. 

  
Bildet viser noen av gjestene som svingte seg i dansen.


Kjøkken- og serveringspersonalet, som bestod av kokken fra Torgets lille kjøkken og hans serveringspersonale, sørget for at den utmerkede maten ble servert gjestene på en presis og stilfull måte.

Med denne jubileumsfesten var markeringen av klubbens 70 år gjennomført på en verdig og fin måte. Dette var en stilig fest hvor alle hygget seg og var med i dansen, og festen ble avsluttet ca. kl. 01.00.

 (Jan-Ivar Aasen og Edgar Jensen)