Publikum kom også i fokus med mye allsang og Karsten Karlsen ledet an i allsangen på Røde Kors-huset 14. otkboer 2015. 

De musikalske innslag ble besørget av trekkspillklubbens egne krefter. Fredrikstad Trekkspillklubbs hovedorkester under ledelse av Wenche Mortensen, innledet kvelden med melodien "Det Glade Ålesund".

2014 245 h.kv

De fortsatte med en rekke kjente og kjære melodier, bl.a. "En liten pike i lave sko" og "No Kjem ein vals".

2014 245 hkvDeretter overtok gruppen Con Zelo, under ledelse av Pal.A.Sørfjord. De startet med melodien "Belgtreffen" komponert av K. Langhaug, og avsluttet med melodien "Villkatten". Til flere av melodiene som disse to gruppene spilte, (for eks."Kjærlighetsvisa"), bidrog publikum med allsang. Stemningen var til tider meget høy i lokalet, og det virket som publikum likte å synge disse melodiene. Allsanger og instrumentale innslag var satt fint sammen.
Deretter fulgte en pause med servering av kaffe og kaker fra et bugnende mat og kakebord, samt loddsalg. Etter pausen startet gruppen " Kjellergjengen" opp, under ledelse av Marit Bjelvin, med å spille flere kjente melodier, bl.a."Rosa på bal" og "Sommernatt i Froland". Videre fulgte gruppen "Trekkfuglene", også under ledelse av Marit Bjelvin, opp med å spille bl.a "Minnenes Melodi" og "Tulipaner fra Amsterdam". Under begge gruppenes fremføringer, ledet Karsten Karlsen allsangen, og publikum var godt med, og bidrog sterkt til at dette ble en hyggelig og stemningsfull hyggeaften. Kvelden ble avsluttet kl 21.45 med utlodning, og trekkspillklubbens leder, Jan-Ivar Aasen, takket publikum for godt fremmøte, og ønsket velkommen til neste arrangement i klubben, som er Østlandske Trekkspillfestival på Lisleby Samfunnshus, 25.10.2014.
2014 245 hkv 2 2014 245 hkv 3

(Tekst og bilder: Edgar Jensen)