2012_dans_245Tirsdag 25. september svinget det på Gressvik Røde Kors-hus.

Tekst og foto:  Anne-Mari Nøkleby

Kveldens tema var dansemusikk, og leder Paul-Arne Sørfjord oppfordret publikum til å ta seg en svingom. 

I tillegg til klubbens orkester deltok også gruppen "Høyt og Lavt" fra Sarpsborg med svingende dansemusikk.

 

Klubbens orkester skal delta på trekkspillfestival på Gautefall i november og varmet nå opp med å spille dansemusikk. Orkesteret startet kvelden med en pasadoble - "Vi spiller opp" av Arnt Haugen, som tidligere har vært klubbens kjenningsmelodi. Orkesteret fortsatt med mange ulike rytmer - alt fra samba til sakte vals, og det var flere par som etterhvert lot seg lokke til en tur på dansegulvet.  Avdelingen ble avsluttet med "Kveld i Trollheimen" av Andrew Walter.  Klubben spilte under ledelse av Kjell Sterkerud.

I pausen ble det som vanlig servert et flott kaffe- og kakebord - nå også med nysmurte smørbrød.

2012_dansalle_245

 

Etter pausen laget gruppen "Høyt og Lavt" en fin stemning med mye god swingmusikk som dro mange på dansegulvet.  Det ble da også mulighet for klubbens medlemmer til å få seg en velfortjent svingom.  Musikken ble fint bundet sammen av hyggelige kommentarer fra vokalisten. 

 

2012_hoytoglavt_245

"Høyt og Lavt" spilte blant annet reinlenderen "Haslespretten" som er skrevet av klubbens musikalske leder Kjell Sterkerud.  De avsluttet med "Frøken Johansen og jeg" som jo er vel kjent for de fleste, og mange av publikum var med og sang.

 

 

En kveld med meget god stemning ble avsluttet med loddtrekning.  Det var omlag 80 personer som hadde funnet veien til Gressvik Røde Kors-hus i høstens regnvær. 

2012_publik_545