2010 nils kare nesvold jan ivar aasen plakett 245- Vi har mye å takke deg for!

Nestleder Jan-Ivar Aasen fikk på julebordet overrakt plakett for 40 års medlemskap i Fredrikstad Trekkspillklubb.

Leder Nils Kåre Nesvold sa under overrekkelsen at klubben har mye å takke Aasen for.

 

- Blant annet har du bidratt sterkt til at klubben i dag har 125 støttemedlemmer. Trolig er det ingen andre klubber her i landet som har så mange støttemedlemmer. I tillegg har du vært veldig opptatt av rekruttering og en viktig pådriver for å få trekkspill inn på kulturskolen i Fredrikstad, sa Nesvold blant annet.

En påskjønnelse

Trekkspillklubbens plakett skal være en påskjønnelse til medlemmer som har deltatt aktivt i klubben gjennom mange år. Det deles ut plaketter for 10, 20, 30, 40 og 50 års medlemskap.

Ingen har så langt fått plakett for 50 år. Jan-Ivar Aasen er den tredje som har fått plakett for 40 års medlemskap. Harry Nilsen fikk i 1997 plakett for 40 år og Jorid Halvorsen fikk i 2008 sin plakett for 40 års medlemskap.

Nils Kåre Nesvold sa at det er imponerende å ha vært medlem så lenge. Han sa at Aasen har vært medlem i klubben i to tre-deler av hele sitt liv. Aasen begynte i klubben i 1970, og har senere vært leder og nestleder i til sammen mer enn 20 år.

 

Koselig julebord

2010_aage_karlsen_inger_hagberg_245Godt og vel 80 personer deltok i år på klubbens julebord på Røde Kors-huset. Det var lagt opp til et tradisjonelt julebord med ribbe og god julemat med tilbehør.

Åge Karlsen spilte opp til dans, og det var godt med folk på dansegolvet og god stemning på festen.

2010_inger_hagberg_245