Trakk fullt hus på Gressvik

Gerd Thoreid, bedre kjent som GT-Sara, trakk fullt hus på hyggeaften 16. november. 

Det var knapt en ledig stol å oppdrive, og publikums forventninger ble til fulle innfridd.

Selv om det nok var GT-Sara som var det store trekkplasteret denne kvelden, ble det variert underholdning også av klubbens egne grupper.

FYLDIG REPORTASJE OG BILDEGALLERI MED MER ENN 20 BILDER..

{boncko}/galleri/gtsara/{/boncko}

God stemning med gladmusikk

Kveldens underholdning ble innledet av gruppen Con Zelo som betyr med iver, hvilket gir en meget god beskrivelse av gruppen.  De fremførte et par melodier før leder for gruppen Rolf Nilsen fikk publikum med på allsang. I tillegg ledet gruppen oss gjennom allsangen ”Lys og varme” av Åge Aleksandersen før de fortsatte med Roberto Sacardis tolking av ”Snevals” og ”Tanta til Beate” med Johan Mikkelsen som vokalist. Con Zelo skapte en god stemning med sin gladmusikk og de avsluttet en drøy halvtimes underholdning med en julerelatert melodi – ”Rocking around the Christmas Three.”

GT-Sara sjarmerte publikum

Og så entret GT-Sara scenen. Den tidligere søndagsskolelæreren på 86 år sjarmerte publikum med sin fine Hedmarks-dialekt og humor. Hun fikk publikum til å gapskratte den neste halve timen med historier ”på kanten” ispedd litt sang og gitarspill. Gerd Thoreid fremviste et smittende humør og selvironi, og kaffepausen ga publikums lattermuskler en velfortjent pause.  

 

Som vanlig var det et velfylt kaffebord, og det ble også denne gang en smakebit til alle de om lag 130 fremmøtte. 

Variert swingmusikk

Etter kaffepausen fortsatte ”Husorkesteret” under ledelse av Bjørn Edvardsen med variert musikk. Publikum koste seg med et par swingmelodier, en vise med sang av Johan Mikkelsen, en samba og til slutt til stemningsfull fransk cafe-musikk.

"Førr ei dame"

Deretter avsluttet GT-Sara med en ny halvtimes avdeling like sprudlende som tidligere. Hun viste hvilken stor standupkomiker hun er, og imponerte sterkt med sine rappkjeftede kommentarer og høye tempo. GT-Sara avsluttet kveldens underholdning med et par viser med et noe dypere innhold før hun startet returen til Dal i Akershus. Vi sitter igjen med kun en beskrivelse – ”førr ei dame”…

En meget vellykket kveld i humorens tegn ble avsluttet med loddtrekning før Nils Kåre Nesvold ønsket alle vel hjem.

Tekst og foto: Anne-Mari Nøkleby