Hyggeaften 28.februar ble en suksess. Fullsatt Røde Kors-hus og stor stemning hele kvelden. Orkesteret bød på et knippe melodier i ulike taktarter og tempo og startet underholdningen med "Vi spiller opp", en passodoble av Arnt Haugen. Denne melodien er blitt en slags kjenningsmelodi for klubben, og vi starter gjerne med den. Ellers spilte orkesteret tangoen Ecstasy, et potourri av kjente Vera Lynn-låter, marsjen Blaze Away og La Petite Vals for å nevne noen. Publikum satte tydelig pris på musikkutvalget og fremførelsen. Etter orkesterets opptreden var det som det pleier å være, et stort og lekkert langbord med litt av hvert å smake på. Loddsalget i pausen gikk strykende og vårt kjære publikum kjøpte masse lodder. 

 

 

Orkesteret skapte god stemning 

Foto Paul-Arne Sørfjord

Etter pausen var det duket for gruppa "Høyt & Lavt Swingteam". Gruppa består av Lars Petter Westli og Einar Sandvik på trekkspill, Svein Tore Pederrsen på trommer og Anne Helene Lilleng som er sangsolist. De har spilt sammen i mange år, og spiller gjerne jazz og swingpreget musikk og ikke minst mange låter som publikum kjenner og gjerne synger med på refrengene.

Gruppa starter alltid sine konserter med "Det ska va gamla låtar...." Det svinger av den melodien og dermed er lista lagt. Høyt & Lavt Swingteam leverte et godt gjennomført program til stor begeistring fra en fullsatt storsal på Røde Kors-huset. En liten oppfordring fra styret om å melde seg inn i klubben som støttemedlemmer eller bli medlem av såkalt varslergruppe, resulterte i flere innmeldelser. Alle skjønner sikkert hva et støttemedlem er, nemlig et medlem som støtter klubbben med en liten kontingent, men som til gjengjeld får rimeligere inngang på hyggeaftener og andre arrangementer der det er betaling for å delta. Om man ikke ønsker å være medlem, kan man være medlem av varslergruppa. Ved å være medlem her, får man automatisk og helt uten forpliktelser en e-post eller en SMS når det er hyggeaftener eller andre arrangementer der klubben spiller. 

 

Det svingte av Swingteamet

Foto Jan-Ivar Aasen