Leder Jan Sandvik ønsket velkommen til vårens hyggeaften. Han ønsket spesielt våre gjester velkommen som var Alice Eriksen Holmen som var solist og forsanger på Trekkspillklubbens allsanger. 

I tillegg ønsket han Furtebandet velkommen. Deretter ga han ordet til musikalsk leder i Fredrikstad trekksillklubb, Paul Arne Sørfjord.

Trekkpillklubbens repertoar var preget av vår og sommermelodier. De åpnet med Defilermasj og deretter valsen Kveld på Skrynten komponert av Åge Karlsen som er en av klubbens medlemmer. Så var det gjestenes tur til bruke stemmebåndene.

Da kom Alice Eriksen Holmens stemme til sin rette både som solist og når hun ledet allsangene. Publikum satte stor pris på å høre hennes fantastiske stemme.

De var med å På brygga en sommerkveld, Snekka opp ælva, Menuett i mai og Østfold Ille bra. I tillegg var Alice solist på melodiene Skjærgårdsliv av Per Grimstad og Båter av Gull. Så var det som vanlig et rikholdig kaffe-og kakebord.

Etter pausen var det Furtebadet sin tur som bestod av: Knut Karlsen (bass og bandets leder), Bjørn Dahle (trekkspill), Per Arne Juliussen (gitar) og Finn Erling Juliussen (gitar og bror til Per Arne).

Bandet åpnet med sin kjenningsmelodi :Velkommen til Onsø. Knut Karlsen som bandets leder fortalte morsomme og artige historier knyttet til flere av melodiene som fenget publikum.

De hadde valgt 2 melodier av Alf Prøysen : Visa hennes staslien. Alle har hele tiden trodd at melodien var laget av Alf Prøysen, men den hadde faktisk irsk avstamming.Videre tok de Visa for gærne jinter.

Sommerfugl i vinterland av Halfdan Sivertsen ble også fremført. Knut Karlsen var også sagmester da han var solist på sag.

At det var mulig å spille på sag var nok noe nytt for de fleste. På melodiene Hallo Alle (Hawai melodi) og der hvor rosor aldri dør. På flere av sangene var publikum med da gruppa hadde egne sanghefter. De avsluttet med Rosa på ball hvor flere av trekkspillklubbens medlemmer var med på.

Kveldens arrangement ble avsluttet ca. kl.21.30.

Furtebandet består av 4 godt voksne karer som også fikk publikum med å synge på mange av våre kjente melodier. De krydret med litt artige historier knyttet til flere av melodiene. På bildet ser vi fra venstre: Knut Karlsen(bass), Bjørn Dahle (trekkspill),Per Arne Juliussen(gitar) og Finn Erling Juliussen(gitar) (Foto: Edgar Jensen).

Sangeren Alice Eriksen Holmen var solist med Fredrikstad Trekkspillklubb . Hun er kjent som både pianist og sanger. Publikum satte pris på å høre hennes fantastiske stemme. Hun fikk publikum med på synge de kjente lokale sangene   fra Fredrikstad som skulle minne oss på at vår og sommer er i anmarsj.

Furtebandet avsluttet kvelden sammen med Alice Eriksen Holmen. Hun er kjent som både pianist og sanger. Publikum satte pris på å høre hennes fantastiske stemme. Hun fikk publikum med på synge de kjente lokale sangene fra Fredrikstad som skulle minne oss på at vår og sommer er i anmarsj.

Les også: Alice Eriksen Holmen solist på hyggeaften

Alice Eriksen Holmen på Facebook.