En imponerende innsats av "unge" musikere i alle aldre.

Tekst:  Anne-Mari Nøkleby   Foto:  Marit Bjelvin

Fredrikstad Trekkspillklubb arrangerte tirsdag 12. april nok en hyggeaften med mye god underholdning og allsang.  Kvelden var viet temaet 3/4-takt og publikum ble presentert for mye god og variert musikk.

Under ledelse av Marit Bjelvin imponerte spesielt elever fra klubbens kursvirksomhet med sin musikk.

2011_hyggeaften_gehor 2

Vellykket rekruttering.

Klubben har sett at det er et behov for å øke interessen for trekkspill, og på sikt også å øke rekruttering til klubben.  Høsten 2010 startet man derfor kursvirksomhet for både gehør- og notespillere med Marit Bjelvin som instruktør.  Dette var meget vellykket og kursvirksomheten har derfor fortsatt i 2011 som en fortsettelse for de elever som ønsket det, men det er også kommet nye elever til i løpet av vårsemesteret.

Begge gruppene hadde hver sin avdeling og imponerte publikum stort med sine ferdigheter.  De spilte også til allsang som publikum ivrig deltok i.

 2011_hyggeaften_notegruppa

Et franskinspirert husorkester.

Husorkesteret ledet av Bjørn Edvardsen skuffet heller ikke sitt publikum denne gang.  De underholdt med meget god og svingende musikk, og det var også franske toner med på repertoaret.2011_hyggeaften_husorkesteret

Tema 3/4-takt.

Klubbens orkester innledet kvelden med noen kjente operettemelodier blant annet "En natt i Venedig" og "Farfars sang" fra Fuglehandleren.  Kvelden ble avsluttet med flere valser, og sist, men ikke minst allsang med "Sommer i Fredrikstad" av Per Grimstad.  Alle klubbens melodier var arrangert av musikalsk leder Kjell Sterkerud.

2011_hyggeaften_klubben

I pausen underholdt Anne Charlotte 2011_hyggeaften_anne_charlotteFremmegård på keyboard

 

 

2011_hyggeaften_publikum

 

 

 

 

 

 

 

Et fint kaffebord har vært klubbens varemerke gjennom mange år, og de skuffet heller ikke denne gang.  I tillegg var det loddsalg og kveldens konferansier Paul-Arne Sørfjord avsluttet med loddtrekning før han kunne ønske de omlag 70 fremmøte god påske.

 2011_hyggeaften_kaker2011_hyggeaften_k