2010_marit_bjelvin_2_24511 påmeldte så langt

- 11 personer har så langt meldt seg på trekkspillkurset. Det betyr at det BLIR kursstart 7. september. Det var satt en nedre grense på 10 deltakere.

Dette er et kurs for voksne trekkspillere, og hensikten er å rekruttere flere voksne medlemmer til klubben.

Det blir ett notekurs og ett samspillkurs nesten hver tirsdag fram til jul. 

Det er ett av klubbens medlemmer, Marit Bjelvin (bildet), som skal være kursleder. Hun har selv spilt trekkspill i mange år og har musikkutdanning på høgskolenivå.

Har du ennå ikke meldt deg på kurs, kan du gjøre det HER!

- Gjennomsnittsalderen i trekkspillklubben blir høyere for hvert år. Nå går vi ut med tilbud om to kurs for trekkspillentusiaster fra 20 år og oppover. Det er ingen øvre aldersgrense, sier klubbens leder, Nils Kåre Nesvold.

Kurs i 15 uker

Kursene går over 15 tirsdager på Røde Kors-huset på Gressvik.  Hver tirsdag fram til jul skal Bjelvin holde to kurs, ett for de som vil spille etter noter, og ett kurs for de som ikke kan noter og vil spille etter gehør.

- Når det gjelder repertoarvalg, har jeg valgt å ta utgangspunkt i kjente ting for de fleste,  men jeg vil tilpasse dette i forhold til deltakernes ønske om låter og type musikk, sier Marit Bjelvin. Hun legger til at hun har planer om å spille inn melodiene som lydfiler til kursdeltakerne.

Hvert kurs er på en og en halv time, og kursdeltakerne må betale en egenandel på 100 kroner hver kveld.

Informasjonsmøte og kursstart 7. september

Vi starter tirsdag 7. september klokken 19.00 på Røde kors-huset i Gamle Ålevei 45/47 på Gressvik. Da blir det en del informasjon om opplegget, men dette blir også første kurskveld. Ta derfor med trekkspillet allerede første kvelden. 

-  Blir dette vellykket, fortsetter vi også med kurs etter jul, sier Nils Kåre Nesvold.
Interesserte kan melde seg på 
her eller til klubbens sekretær Anne-Mari Nøkleby, telefon 90 94 04 78, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

2010_marit_bjelvin_545